BijzonderStrafrecht Advocatuur
Afbeelding1.png

Vacatures

Student-stagiaires

 

Bij BijzonderStrafrecht Advocatuur is gedurende het gehele jaar ruimte voor enthousiaste studenten in de eindfase (laatste jaar bachelor of master) van hun studie en die interesse hebben in het strafrecht.

Vereist wordt een actieve, zelfstandige, nieuwsgierige en initiatiefrijke houding. Je beschikt over accurate schriftelijke vaardigheden, een sterk analytisch vermogen en je bent bereid de handen uit de mouwen te steken om gedurende je stage zoveel mogelijk te leren.

Tijdens je stage wordt je betrokken bij lopende zaken, je buigt je over juridische vraagstukken, schrijft notities en stelt processtukken op. Je woont cliëntbesprekingen en zittingen bij. Vanzelfsprekend neem je ook deel aan jurisprudentieoverleggen. Daarnaast bestaat voor studenten de gelegenheid samen met één van de advocaten een artikel te schrijven.

De duur van de stageperiode wordt in onderling overleg bepaald. Wil je echt iets proeven van kantoor én de zaken, dan is een periode van 6-8 weken aan te bevelen. Een stage die 3 of 4 dagen per week beslaat is bespreekbaar.

Ben je geïnteresseerd in een student-stage, dan ontvangen wij graag een korte motivatiebrief met CV en recente cijferlijsten per e-mail.